dilluns, 23 d’abril del 2012

Un dia de Sant Jordi molt complet!

El dia ha començat molt animat. A primera hora, hem anat a fer una visita a la biblioteca de l’escola. Allà, ens ha rebut la Montse i ens ha ensenyat un munt de contes  que per a ella són molt especials. Ens n’ha ensenyat un d’unes fades, un que feia una mica de por que estava replet d’endevinalles molt divertides, un que ens explicava el meravellós món de la música, un  de molt diminut que estava replet de contes de molts indrets d’arreu del món i un de Sant Jordi molt original, d’entre d’altres.



Ens ha agradat molt escoltar-la. En acabar, hem fet una volteta per la biblioteca i abans de tornar a les aules, hem anat a fer-li una visita al nostre estimat cuiner i l’hem felicitat pel seu sant.


Un cop a classe i com que ja començàvem a tenir gana, hem endrapat els nostres esmorzars catalans. Molt pa de pagès, molt fuet i molt pernil, rondava per l’aula. Boníssim!!
El matí ha culminat amb el visionat d’una pel·lícula de “Les tres bessones” . Les tres bessones: Sant Jordi i el drac. Ens ha agradat molt i hem estat molt atents.
Per la tarda, ha arribat l’hora de les paradetes d’intercanvi de contes. N’hi havia moltíssims i  molt diversos. Lliurement els hem pogut mirar, fullejar i compartir. Ha estat una experiència molt interessant!!!




1 comentari:

  1. oh, Marta!! Recordo com de encantats varen escoltar i mirar aquests nens i nenes de P3 que ara fan P4!!

    ResponElimina